Lintje voor Berchs-Heem bestuurslid Gerrit Smits

Voor al zijn activiteiten in Berghem kreeg Gerrit Smits dinsdag 26 april j.l. een Koninklijk lintje. Gerrit Smits stond hij aan de wieg van de verlichte optocht van de Stichting Carnaval in Berghem. Daarnaast is hij actief als bestuurslid van het comité Bergse Motor Rundag, waarbij het doel is om jongeren met een geestelijke en/of lichamelijke beperking een mooie dag te bezorgen. Ook is hij actief als bestuurslid van de Stichting Vrienden van De Wilberthof en als vrijwilliger bij De Wilberthof. Zo haalt hij geld op voor het organiseren van diverse activiteiten. En tenslotte is Gerrit Smits bestuurslid van de Heemkundevereniging ‘Berchs-Heem’. Het bestuur van Heemkundevereniging ‘Berchs-Heem’ feliciteert Gerrit van harte met deze verdiende onderscheiding.