Algemene leden-jaarvergadering Heemkundevereniging Berchs-Heem vrolijk vervolgt.

Op 31 maart 2022 namen ruim 30 leden deel aan de leden- jaarvergadering van de Heemkundevereniging Berchs-Heem waarin o.a. de begroting met het activiteitenplan voor 2022 vastgesteld werden, en Serva van de Rakt-Brands, Willy van Erp en Jan Noordeloos met algehele instemming tot bestuursleden gekozen werden.
Na de afsluiting door voorzitter Gerard van der Linden bracht oud Berghemenaar (en Berchs-Heem lid) Rinie Boeijen onder het motto: “de Witte wit wir wé” enkele vrolijke verhalen ten tonele, de zicht- en hoorbaar op de lachspieren van de aanwezigen werkte. Dat gold vooral voor “de brief aan ons moeder” en “de biecht bij pastoor van Weert (’t moosje)”.
Een mooie en vrolijke afsluiting na een -ook voor de Heemkundevereniging Berchs-Heem- lange en moeilijke periode met beperkte activiteiten door de corona maatregelen.

Foto’s: Gerard van der Linden
Foto’s: Gerard van der Linden